Utah 080706

Utah  08-07-06Vi var rimelig tidlig vågen, og drengene kom ind til os i soveværelset, så kunne vi jo snakke og hygge indtil Della stod op, ved 7:30 tiden.


Til morgenmad fik vi Texastoast, tykke stykker toastbrød som blev vendt i æggemasse, og stegt på panden (der manglede salt) dertil fik vi sirup. Della havde købt pulverkaffe til os, så vi fik da kaffe, det drikker mormonerne jo ikke, så det var vældigt pænt af hende. Da vi havde ryddet op kørte vi til Salt Lake City, vi skulle på arkivet og drengene skulle til Thanks Given Park, et sted med dinosaurer, Vi aftalte med dem, vi ville være tilbage ved 14 – 14:30 tiden. På arkivet var de meget flinke, vi snakkede bl.a. med en dame, som var bosiddende i Australien, havde været der i 30 år, men var født og opvokset i Danmark, hun var vældig glad for at møde nogle danskere, og få lov at snakke det danske sprog.


Til frokost, var vi på Lions House, et meget berømt sted i Salt Lake City. (Jacob fik en kogebog af Della sidste år, derfra) Vi hentede drengene kl. 14:30 så kørte vi hjem til Della, på vejen var vi inde i en el butik, da vi havde glemt det stik som skulle bruges i USA, så vi måtte købe en ny. På vejen hjem til Della fik vi øje på et G oppe på bjerget, Della fortalte det var studenterne der havde lavet det efter de var færdige med eksamen. G for Grove, i Plesant Grove. Da vi kom hjem samlede Jimmy og Flemming, nogle grene sammen i Dellas have, de lå gemt under noget buskads, Della ville gerne have, de afkortede grenene, så hun kunne bruge dem til optænding, når hun engang kunne komme til hendes brændeovn, igen

Della var ved at få lavet en havestue, den var lovet færdig i slutningen af maj, så den ville jo være færdig inden vi kom, troede hun! Men da vi kom derover var den langt fra færdig endnu, alle møblerne som skulle stå derude havde hun op marganiseret i sin stue, så der var ikke meget plads. Hendes garage var også fyldt godt op med sager der skulle bruges i den nye havestue.


Lions House
Timpanogos
Dansk kvinde

Lions House

Her fik vi frokost.


 

Mormon arkivet  i Salt Lake City

Della og dansk / australsk kvinde


Timpanogos

Udsigt fra Dellas grund,

med Timpanogos i baggrunden


.