Utah

Hvidsten - Utah  07-07-06


Vi startede dagen kl 4:30, Beate havde lovet at køre os til Tirstrup Lufthavn, det var nu Thomas der kom, da Beate var blevet syg. Vi kørte kl. 5, skulle flyve kl. 6:40


Det gik vældig godt.Vi checkede bagagen ind, og forhørte os om den kunne checkes ind helt til Salt Lake City, det kunne godt lade sig gøre, vi skulle dog lige have fat i bagagen i Atlanta, p.g.a. det var første sted vi kom til, i USA.


Vi skulle jo også i gennem paskontrollen i Atlanta, det tog  1½ time, med bitte små skridt. Endelig var vi fremme ved tolderene.Den tolder vi kom til så noget bister ud, han spurgte hvad vi skulle i USA, hvem vi skulle besøge og hvor vi kendte dem fra, vi svarede pænt og høfligt, at vi kendte Della og Nanalee gennem internettet, det kunne han ikke lide at høre, at det var gennem internettet vi havde lært dem at kende, men vi fortalte det var noget med slægtsforskning, så han lod os passere, efter vi havde fået taget fingeraftryk af venstre og højre pegefinger, vi var lidt spændt på Flemmings v. finger da den jo kun er halv, men han skulle så bruge v. langefinger, vi skulle også fotograferes, inden vi slap videre.


Endelig ankom vi kl. 19:45 lokal tid til Salt Lake City. Vi var spændt på om Della var i lufthavnen, lige umiddelbart kunne vi ikke se hende nogen steder. Bagage udleveringen, foregik i kælderen, så vi gik derned, og lige da vi kom ned af trappen sad Della og ventede på os.


Inden vi kørte til Pleasant Grove,var vi nødt til at skulle have noget at spise. Vi ankom til Dellas hus, omkring kl. 22, efter vi havde givet hende de gaver vi havde med, gav hun også os nogle gaver, det var en overlevelses pakke. Med drikkedunk, fløjte, myggespray,(de er ekstrem bange for myg, vi så nu ikke mange) sol lotion, læbepomade, notesbog, oksekødsstænger. Vi gik i seng, kort efter.


Vi havde rejst i 21 timer.


 

Lufthavn kbh

Der er ikke meget at lave i ventetiden, inden flyet mod USA afgår.


Lufthavn kbh

Vi kan da altid drille far lidt.Lufthavn Salt Lake City

Endelig fremme og Della var der for at hente os.