Forretter

Pandekager

Opskrifter på Pandekager fra

Q-Pan´s hjemmeside

 

Duften af pandekager, er dejligt både for børn og voksne,

og så smager de jo også, så skønt

Vi har her på siden samlet nogle gode opskrifter, nogle af dem er lavet af os selv, rigtig god fornøjelse.

 

Forretter

Madpandekage

 

 

Ingredienser:

4 pers.

 

Pandekage dej

250 gr. mel

4-5 dl mælk

4 æg

½ tsk. salt

3-4 spsk. fedtstof

Denne Pandekage opskrift er grunddejen, du kan tilføje sukker eller anden smagsvarianter.

 

Bland mel, mælk sammen kom æggene i, pisk godt sammen, tilsidst tilsættes salt.

Lad dejen stå i køleskab i mindst ½ time, Kan evt. laves dagen før.

Før dejen skal bruges kommes lidt olie i dejen.

Ved klik på billederne vises de i stor størrelse

Pandekage Roulade m Laks

 

 

Ingredienser:

4 pers.

 

Pandekage dej

250 gr. mel

4-5 dl mælk

4 æg

½ tsk. salt

3-4 spsk. fedtstof

Flødeostefyld:

200 g flødeost natural

2 spsk citronsaft

Citronskal, usprøjtet

140 g peberfrugt

Dild el. purløg

60 g rødløg

200 g varmrøget laks (el. røget laks)

Salt og peber

 

 

Pandekage med Creme fraiche *

Denne forret indgår i et middagsforslag. Følg *

 

 

Ingredienser:

 

4-6 madpandekager, se opskrift øverst på siden.

1-2 gl. Stenbidder rogn /lakse rogn

1 rødløg

½ l Creme fraiche 38%

3 vagtelæg steges som, som alm. spejlæg

Anretning:

Pisk creme fraiche stift m/salt og peber

Lav 3 små "æg" af creme fraiche, med en teske.

Rul pandekagen sammen og lig den i midten, og drys hakket rødløg rundt på tallerkenen, derefter lægges en stor skefuld rogn oven på pandekagen

Til sidst lægges vagtel æggene på

Pisk creme fraiche stift m/salt og peber

Pandekage med fisk-rejer-asparges

 

 

4-6 madpandekager, se opskrift øverst på siden.

4-6 rødspætte filet

salt, peber

1 gl. asparges

100 gr. rejer

25 gr. smør/marg

3 spsk. Mel

væske fra asparges

Lav pandekagerne.

Kog fisken i letsaltet vand, evt med lidt peber. pluk fisken i stykker når den er kogt.

Lav en stuvning af asparges vand og varm asparges-rejer i stuvningen.

Kom fisk og stuvningen i pandekagen.

 

Pandekage med asparges og skinke

 

 

 

 

Asparges og parma skinke.

1 portion madpandekagedej

12 friske grønne asparges

8 skiver Tørret skinke

125 gr. Philidelfia ost natural

grøn og rød peberfrugt

salt og peber

 

Lav dejen og lad den stå ½ time.

I mens røres osten sammen med de

hakkede peberfrugter, 1/4 af hver frugt. 3.

Smages til med salt og peber.

Asparges kommes i kogende let saltet

vand og koges med et par min der

må gerne være ”bid” i dem.

Asparges kommes ind i en pandekage,

osten kan lægges på asparges eller

lægges ovenpå.

Tørret skinke arangeres ved siden af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pandekage forret

 

Pandekage med Creme fraiche -vagtelæg - rogn

Forretter

Pk med mørbrad

Pandekage med Strimlet mørbrad

 

Dessertpandekage med hyldeblomst og

jordbær

 

 

Rugbrøds pandekage med mocca creme til en kop kaffe/te