Inge-Margrethe B. Bust

Inge-Margrethe Braskhøj Bust

 

Nr. Bjært

Da jeg meldte min begyndelse, ca. 8 mdr. før fødslen, var min forældre "nødt" til at finde en præst, de blev så gift d. 1 maj 1953.

Jeg er født i et lille ledvogter hus i Nr. Bjert v/ Kolding, efteråret 1953, siden fik jeg to brødre, og som rosinen i pølseenden, fik vi en lillesøster i 1972.

Min far arbejde som portør ved D.S.B. i Kolding, min mor gik derhjemme og passe deres børn og hjem, som det for det meste var skik dengang.

I 1956 fik de en søn, Peter Viggo Braskhøj Bust, som er opkaldt efter min oldefar og morfar, det var en kold og barsk vinterdag. Dengang var vi flyttet til Nr. Stenderup v/Kolding, i et lidt større hus, der blev min anden lillebror Ib Henrik Braskhøj Bust også født, i efteråret 1957.

 

 

 

Vinteren 1959 flyttede vi til Frederik d. 7´s vej i Kolding og senere til Snerlevej

 

I vinteren 1961 flyttede vi til Horsens, på Borgmestervej 5b derfra til Odinsgade2 og i 1963 flyttede vi til Silkeborgvej 16b.

I sommeren 1972 blev vi store kaldt sammen, og fik at vide vi skulle have en lillesøster/bror, (det blev en pige) Malene Braskhøj Bust,

Jeg er uddannet damefrisør, hos Gerner Nielsen i Horsens nov. 1974, og arbejdede som sådan til vores yngste datter blev født, så valgte vi, jeg blev hjemme og passede hus og børn. Vi boede dengang i Tyrsted v/Horsens.

Da Flemming og jeg lærte hinanden at kende boede han i Harboøre, hvor han er vokset op i stærk Vestenvind. Udlært som maskinarbejder i Thyborøn.

 

Mit første barn Pia Braskhøj Bust, ankom en kold dag i årets begyndelse 1971. Hun arbejder idag hos TDC som supporter.

Vores første fælles barn ankom i 1975, en søn René Bust Olesen. René driver i dag Vognmandsfirmaet René Olesen Transport, m. 4 biler.

 

I 1978 fulgte så en pige, Beate Bust Olesen, Beate er blevet færdig som Social- og Sundheds assistent, foråret 2004.

 

Vi blev enige om, da vi nu havde to børn sammen, at gifte os en dejlig september dag, den første dag i måneden 1979

 

1983, flyttede Flemming, vores børn og jeg så til Hvidsten, da vi havde købt den gamle Hvidsten skole, hvorfra der blev drevet en maskinfabrik (AGT).

 

Siden har vi fået to efternølere, Jacob Bust Olesen, blev født i første forårs mdr. i 1989. Han er uddannet som kok på Gastronomisk Institut i Silkeborg. Arbejder idag som kok på A Hereford Beef i Århus

 

Jimmy Bust Olesen som er yngste skud på stammen, blev født efteråret 1990, og er blevet uddannet som tjener

på Hotel Randers.

Har i et ½ år sejlet med Celebrity Cruises skib Equenox, som tjener, er nu tilbage som Tjener på hotel Randears

 

1991 Købte vi en anden fabrik hvor der blev lavet stålspær, den lå i Gassum ca. 5 km fra Hvidsten.

 

1994 solgte vi spærafd. fra og drev igen virksomhed fra Hvidsten, men vi måtte finde et nyt navn, da de der købte spær afd. ville beholde navnet AGT, og det blev så AB Industri.

 

2005 startede vi nyt firma IM Design ApS, der sælger elektrisk Cigaretrulle maskiner, og Q-Pan Pandekagebager.

 

2012 Vores firmaer er lukket og nu kan vi hellige os vores slægts forskning,og børnebørn.

Copyright @ Flemming og Inge-Margrethe Olesen