Utah 110706

Utah 11-07-06

 

 

Vi startede med at skule have registeret bilen, det er forskelligt i hver communiti hvordan bilerne registreres, i Plesant Grove kunne den ikke registreres da der manglede en katalysator så vi måtte tilbage til Tooele og få den registreret i Dons navn. Endelig kunne vi køre videre med plader på, vi skulle lige forbi den tidligere ejer da der var et par ting vi manglede at få at vide.

 

Endelig mellem kl.11 og 12 kunne vi sætte kursen mod nord. Vi måtte også lige nok engang omkring Wall Mart for at købe noget stof til et dansk flag, og noget nyt kød til aftensmad.

Senere fik vi at vide, at Don og Carolyn Jepson, havde været forbi Dellas hus, med en kage til os. Don og Carolyn Jepson, er et par, Della kender og som lave rejser for mormoner, der har slægtninge i Danmark, så de kan se hvor deres aner har boet. Don og Caroly har besøgt os i Danmark, flere gange, så vi var vældig kede af vi var kørt inden vi nåede at hilse på dem.

 

Flemming syntes motoren larmede, men det var heldigvis kun ventilatoren der sørger for at holder motoren kold. Temp. er omkring 85-90 F.

 

Vi overnattede i Bringham R.V. Park, meget nydelig og pænt. Vi fik lov at sende en E-mail, men vi havde ikke internet stikket med, kun trådløs, så det måtte vente. Til aftensmad fik vi dansk bøf med løg. Det var noget alle 3 drenge kunne spise. Efter vi havde spist, vaskede drengene op, Della gik i Wall Mart, vi andre snakkede om ruten, og kunne ikke forstå hvor Della blev af, pludselig kom hun kørende, hun havde fået et lift med en total fremmed.

 

Bringham levere brændstof til fly og raketter, og har den største meneskeskabte kobbermine.

 

Det var en dejlig lun aften med en del vind. Da vi gik ind, skulle vi spille det nye spil ”Imagin if……” som vi havde købt i Wall Mart, meget sjovt og belærende, da det var med Amerikanske spørgsmål, var der noget vi ikke kunne svare på.

 

 

Så er vi på vej

 

Nu er der bare 5000 km til vi er ved vejs ende

Første stop Bringham RV Park.

 

Jacob

Enten er det Jacob eller

Inge-Margrethe der tager billederne, så vi er ikke med på så mange.