Montana

Montana 13-07-2006

Inden vi skulle fra Spencer, var vi inde og se den butik der var ved opal minen, der var mange fine ting og vi købte selvfølgelig også noget.

Vi kørte mod Great Falls, hvor vi regnede med at skulle se

Great Springs, men vi nøjedes med at se Black Eagle.

Derfra ville vi ungå at køre samme vej tilbage så vi kørte ud på

nogle små veje, de var meget lange og ikke asfalteret. Da vi

havde kørt i lang tid, kom der et skilt der viste til et dyre vildt

reservat, vi kørte derned da det var asfalteret, nem ak det

sluttede også.

 

Tilbage i samme spor, og ud af en grusvej, der kom ikke nogen skilte der viste til I15 så vi bestemte os til at køre til venstre, af endnu en grusvej, vi kørte og kørte, ikke mange huse, men til sidst kom vi et T kryds, hvad skulle vi nu, til højre lå en farm. Da vi havde kørt i lang tid uden nogen huse eller gårde kørte vi derop, en mand i morgenkåbe skyndte sig ind i huset, en kvinde kom ud, det viste sig, de troede vi var bryllupsgæster, da de skulle have et stort bryllup lørdag, mange af deres gæster ville netop komme i autocampere, det endte med vi også blev inviteret med, de syntes det kunne være sjovt at have gæster, helt fra Danmark, vi takkede pænt nej tak, vi skulle jo videre, og de fortalte så hvilken vej vi skulle kører for at komme tilbage til I15. Nogle meget flinke beboere.

 

6 miles senere øjnede vi endelig vejen og kunne trygt fortsætte.

 

Vi kørte til Shelby, hvor der var en R.V. Park, vi troede der skulle være en hvis standard på disse pladser, men ak og ve, det var da næsten værre en sidste nat. Intet toilet eller bad, men der var Wire less internet, så vi fik da sendt nogle e-mails, selv om Jacob stod op tidligt næste morgen for at gå på nettet, og brugte al strømmen. Denne parkeringsplads lå lige op ad nogle jernbane skinner, hvor der hele natten kørte lange lange-lange tog og de hylede hele tiden.

 

Black Eagle Falls

Skøn natur,

Black Eagle Kraftværk

Også her er det vand der sørger for strøm til byen

 

Lang grusvej

Nok engang kom vi på en vej hvor der ikke var huse i miles omkreds