Lake Louise 17072006

Lake Louise 17-07-2006

 

Da vi vågnede i morges, og ville i kufferten efter rent tøj, var det halve af kufferten våd, incl. tøjet. Vi havde haft kufferten til at stå i badekaret, da alle skabe var optaget af Drengenes og Dellas tøjog da kloark tanken var blevet fuld, gik vandet op i badekaret. Ned til badehuset, vaske tøjet, samtidig med at jeg selv tog bad, der var ikke nogen vaskemaskine. Da jeg kom til bage til bilen, var Flemming på vej til Lake Louise city for at snakke med mekanikeren., imedens Flemming var væk fik Jimmy og Jacob til opgave at øse vandet fra badekaret op, og gøre karet rent. Flemming kom tilbage og havde en rem med der, desværre var for lille, men han ville alligevel, prøve at reparere bilen, og for at spare tid, og for at Sammy lettere kunne komme til at spænde autocamperen fast, ville Flemming køre bilen ud på stien, da han opdagede han både kunne styre og bremse. I mens tømte vi noget vand ud fra kloarktanken, ned i en spand, og så hældte vi vandet ud på jorden, Jacob var meget i mod det, da der ikke var nogen udtømningsstuds, det er selvfølgelig også rigtig, men hvis vi ikke kom af med noget vand, kunne vi ikke vaske hænder eller vaske op. Vi fik tømt det halve af tanken. Selvfølgelig ikke toilet tanken.

Start kl. 15:15 fra lejren til mekanikeren, på vejen tankede vi 184 l benzin.

 

Vi ville køre stille og rolig til Lake Louise, til mekanikeren, og stoppe Sammy på vejen hvis han . Vi blev sat af ved indkøbscenteret, da vi manglede proviant. Jeg gik ind på posthuset for at hæve nogle kontanter, da jeg mente det var det bedste sted, der fik jeg at vide at Visa ikke ville lade Lake Louise bruge dem. Vi kunne bruge Visa kort til at handle, men ikke til at hæve kontanter. Så vi måtte bare købe ind og så hæve det som varerne kostede. Bedst som jeg stod i butikken kom Flemming gående, ikke ret lang tid efter han havde sat os af, jeg troede det værste, at vi igen skulle, overnatte på den campingplads med et skrækkelig tog der tuede lige uden for pladsen, og det gjorde den 2 lange tud 1 kort 1 lang, og det var virkelig meget højt, lige ud for hvor vi lå, i løbet af natten kunne der kommer 4-5 tog og de er meget lange herovre omkring 1,5 km, med 3 lokomotiver foran, til at trække, og et bagefter til at skubbe. Tilbage til Flemming, det vidste sig, at det han selv havde lavet ved motoren, strammet nogle steder, og sat en rem på der var hoppet af, det var det der skulle til. Den rem der var sprunget var ”kun” til air conditioner, så den var ikke så vigtig, og da vi kører mod nord falder temperaturen.

 

 

Vi kørte mod Grande Cache, omkring Jasper var der nogle glecher som vi lige var ude at se, de var da flotte, men vi var ikke inde på dem det ville nok have været en oplevelse, men da vi havde ligget stille siden lørdag middag, var vi bagefter tidsplanen. Det var koldt og blæsende så vi havde heller ikke tøj på til den kulde. Efter et godt stykke op og ned af bjergene, hvor jeg var lidt nervøs for bremserne og styretøjet, da det gik stejlt ned og med sving, men vores lille hjem klarede skærene virkelig flot, så nu går det godt .

Glecher ved Jasper

 

 

På et tidspunkt kom der en rasteplads og lige ved siden af gik 2 elge og græssede og selvfølgelig

skulle vi ud og se nærmere på dem, de var flotte. På rastepladsen stod en mand ved siden af sin bil, da vi kom derhen hilse han og sagde velkommen til Canada, han havde set vores Dannebrog, hans mor var dansker, hun kom fra Hellerup, så han kunne lidt dansk.

 

Kl. 19:45 kørte vi ind på Campground igen. En god tur hvor vi havde vundet lidt af det tabte tearrain tilbage.

Mens vi venter

e

Elge

Lige klods af vejen fandt vi denne flok.Og en amerikaner/dansker

Tammy

Jasper Gletcher

Det ser sommetider ud som om der var "glasur" på toppen af bjergene

 

Jasper Gletcher

Jasper Gletcher

Der var mange, ud at gå på gletchen.