Fairbanks 28-07-2006

Fairbanks 28-07-2006

I dag skal vi aflevere vores motorhome til de nye ejere, hvis de har fået lavet forsikring på bilen. Della vil gerne være sikker på det ikke går ud over hendes forsikring, hvis de køre galt når de kører herfra(det kan jeg godt forstå). Vi stod tidligt op da vi skulle havde det sidste pakket og gjort rent, heldigvis er Nanalees vaskemaskine ikke lang tid om at vaske, da jeg ville have vasket sengetøjet inden aflevering. vi var færdig med rengøringen inden kl.10, hvor de nye havde sagt de ville komme og hente den. Da de endelig kom, havde de deres lille hund, en pomeranier med, den gøede på en sjov måde, jeg troede den var hæs, men senere fik jeg at vide de havde fjernet dens stemmebånd, fordi de ikke kunne holde ud at høre på dens bjæffen.

 

 

Bob og Nanalee ville vise os et gammelt mejeri, det syntes vi da også kunne være helt sjovt at se forskellen på et amerikansk og et dansk, men ak mejeriet var nedlagt og der var ”kun” nogle billeder. Det var lidt skuffende.

 

Denne aften var vi vært, ved en middag ude i byen, Jacobs mave var stadig ikke i orden, så han spiste ikke ret meget. Det var et STORT måltid uden sirup og honning, der var rigeligt, på tallerkenen. Da vi havde spist, kørte vi igen tilbage til Nanalee og Bob, for at vente på vi skulle af sted til lufthavnen, der skulle vi være kl. 23, tidligere på dagen havde vi ringet til lufthavnen for at høre om flyet afgik planmæssigt, det skulle den gøre. Kl. 22:30 kørte vi af sted til Lufthavnen, som egentlig kun ligger 10 min fra Bob og Nanalees hus (vi hørte nu ikke meget til flyene i den tid vi var hos dem)

 

Da vi ankom til Lufthavnen var der ikke nogen ansatte i Delta skranken, så vi spurgte nogle vagter der stod der, hvornår de kom men han mente nu ikke der skulle flyve nogen, Delta fly den nat, det kunne vi jo ikke forstå, når vi havde fået det bekræftet. Det viste sig, at det var Alaska Airlines vi skulle flyve med, så vi fik checket ind, og sagt farvel til vores venner, så de kunne komme hjem i seng.

 

Flyveturen hjem var meget lang, 28 timer incl. ventetider i div. luftehavne, og vi fløj 10 tidszoner frem. Vi tog af sted fra Bob og Nanalees hus kl. 22:30 fredag d. 28.07.06 og var hjemme i Hvidsten søndag d. 30.07.06 kl. 14:30 Beate hentede os i lufthavnen, og stod parat med en fransk hotdog, det ville Jimmy så gerne have da, han ikke havde fået noget ordentlig at spise, i den tid vi var i Fairbanks (som han kunne lide)

 

SLUT, PÅ EN DEJLIG FERIE. VI TAKKER VORE VENNER I USA FOR EN UFORGLEMMELIG FERIE