Fairbanks 26-07-2006

Cheena Hot Springs 26-07-2006

I dag, besøgte vi Is museet, det er en bygning der udefra indikere, det er koldt indenfor, og det var det -6 gr. Det åbnede kl. 11 så vi var på pletten med trøjer og lange bukser, og der var koldt, især når vi ikke havde tøj på til frost grader. Vi kom ind i det første rum hvor vi skulle samles, inden de lukkede op til det allerhelligste.

 

Helt inden for var der flot selv lysekronerne var lavet af is, og ca. hvert 20 sekund skiftede de farve. Det var virkelig flot. Der var lavet nogle skulpturer af nogle ridder til hest, der sloges med lancer.

 

En ”ISBAR” var der også, selv stolene var lavet af is, og hvis du ville købe en drink kunne det godt lade sig gøre, en Martini til 15 $, serveret i Martini glas lavet af is.

Jacob var oppe at ligge i en seng lavet af is, med skind og soveposer, (det var alligevel koldt, sagde han) sådanne senge var der 4 stk. af, i forskellige udgaver, meget flotte.

Jimmy syntes at igloen var flot.

 

Vi var tilbage i Fairbanks omkring kl. 14, Jacob skulle jo også lave kage til Della da det var hendes fødselsdag, han havde valgt en opskrift fra, en koge bog han havde fået af Della og Nanalee sidste år. kogebogen var fra Lions Cafe i Salt Lake City, hvor vi var inde og spise frokost med Della. Det var en helt vidunderlig kage, Ray ( Nanalees søn) var meget glade for den, og i modsætning til hvad vi havde troet var den ikke overvældende sød. De fik alle en kopi af opskriften.