Fairbanks 24-07-2006

Northpoole 24.07.2006

 

 

I dag, valgte vi at køre en tur alene, så vi kørte til Northpoole, det var jo den 24. for at besøge Julemanden, men inden fulgte Nanalee med os for at sætte en annonce i avisen med salg af vores Motorhome. Vi havde en annonce med fra avisen, så vi kunne fortælle nøjagtig hvad der skulle stå, Nanalee var ved at få ændret den annonce, men vi opdagede fejlen og fik oprettet en ny i Bobs navn.

Ude i Northpoole, fandt vi julemandens hus, men han var desværre ikke hjemme,(da vi kom tilbage til Nanalee og Bob fandt vi ud af hvor han var, i Danmark til julemandskongres) men vi var da indenfor, Flemming og jeg prøvede at sidde i Julemanden og Julemors "Trone".

Jacob blev indfanget af en isbjørn.

 

Det var meget svær ikke at købe en hel masse juleting, men de ting jeg gerne ville have med hjem var meget skrøbeligt så det turde jeg ikke købe. Men en ting skulle jeg have med hjem, så det blev en messing/guld ophæng.

 

Fra Northpoole kørte vi ud til Wall Mart, d.v.s. der kom et center før det, Fred Meyer, så vi gik derind i stedet, vi ville til Hot Springs næste dag, så der skulle købes lidt mad ind.

 

Vi besøgte et sted hvor de lavede træskåle, de var da meget pæne, med tryk i bunden, (Flemming kunne lave dem ligeså pæne, om ikke pænere) der var ikke nogen særpræget, de var ens bare i forskellige størrelser. En ting der var specielt var et foderophæng til fugle. Sådan et har Flemming lovet at lave til mig. (Jeg har dog ikke fået et endnu :-)