British Columbia

British Columbia 18-07-2006

 

Vi havde fundet en dejlig campground, med et dejligt bruserum. Og der var ingen tog, der tuede hele tiden. I kiosken kunne vi købe nogle Pin up fra byen med en vædder.

 

Ca. kl. 10:30 kørte vi og huskede at fylde benzin på inden vi forlod byen. Vi skulle også lige have lidt mere proviant da det sted vi købte ind i går, var meget mangelfuldt.

 

Kl 12:45 kørte vi ind i Dawson Creek, her starter World Famous Alaska Highway, og den ender i Fairbanks, Alaska. Turen gik fint med en masse træer så langt øjet rakte, lidt bjerge i baggrunden, vi var da også lige oppe at køre på et par af dem, nogle steder kunne vi godt se der havde været skovbrand, engang der stod afsvedne træer med nogle små nye, nedenunder.

 

 

Nogle bøfler, var på en mark, et sted gik en masse elge og græssede. Vi kørte efter Fort Nelson,

 

Flemming var ikke klar over at der var så langt, så på et tidspunkt, da jeg regnede ud hvor langt vi ville have kørt den dag, (477Miles) troede han ikke rigtig på det, men måtte give sig da der kom et skilt som vidste at der var omkring 200 miles tilbage til Fort Nelson. Vi Havde bestemt en campingplads, men da vi i begyndelsen af Fort Nelson fandt en plads der havde Benzin, shower, toilet, strøm, udtømning o.s.v. valgte vi at blive der, det vidste sig at vi også kunne få vasket tøj, så det fik vi gjort. Medens vi var ved at tørre tøjet kom Jacob og Jimmy med den bærbare, bare for at prøve om der var nogen trådløs netværk der, det har nemlig vist sig at det er de færreste steder der har trådløs, og selvfølgelig lod vi vores netledning ligge hjemme, havde vi haft den med kunne vi være kommet på nettet flere gange, USA er ikke så langt med computer og internet som i Danmark, i hvert fald ikke i Rocky Mountains.

 

Della og jeg kom tilbage, til vognen efter tøjvask, da var det blevet bestemt, at vi skulle køre meget tidligt (Della, er ikke så hurtig, til at komme op, og i tøjet.) Vi andre når at få hendes seng lavet om til spisestue, lave morgen mad og få spist inden hun er færdig med hendes morgentoilette. Onsdag er det meningen vi skal nå til White horse (der skulle være trådløst internet), men vi skal også køre 603 miles, derfor skulle vi starte tidligt.

Dawson Creek

Suspendisse

Placerat ulamc sollicitue duipretiu senec edinunw mialesuada.

 

Autocamper med bil

Curabitur

Placerat ulamc sollicitue duipretiu senec edinunw mialesuada.

 

Alaska Highway

Phasellus

Placerat ulamc sollicitue duipretiu senec edinunw mialesuada.